Munkahelyi elsősegélynyújtás oktatás

A munka törvénykönyve értelmében a munkahelyeken kötelezően biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtáshoz szükséges feltételeket, amelyek eltérőek egyes cégek esetében a munkavégzés veszélyességétől és a cég nagyságától függően, és a következőkből áll:

Elsődleges a személyi feltétel - azaz az elsősegélynyújtáshoz megfelelően képzett dolgozó minden műszakban. Az ő létszámuk a cég nagyságától függ.

A következő a tárgyi feltétel megléte, ami egyszerű esetekben elsősegélynyújtó vagy mentődobozokat jelent.

Szerepel még a "szervezési" feltétel is, mint biztosítandó tényező. Olyan cégek esetében, ahol a tevékenység és a balesetek száma ezt indokolja, hordággyal is megközelíthető elsősegélynyújtó helyiséget kell kialakítani.


Cégünk szakképzett oktatóival segítségére lehet a dolgozók elsősegélynyújtási ismereteinek megszerzésében, és sikeres teljesítés esetén megkapják az erről szóló tanúsítványukat is. Az oktatást legtöbb esetben az Ön telephelyén tartjuk.
Emellett készséggel állunk partnercégeink rendelkezésére abban is, hogy a cég tevékenységét és nagyságát felmérve tanácsadással lássuk el őket mind az elsősegénynyújtóklétszámának, a tárgyi és esetleg szervezési feltételek felbecsülésében is.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Rugalmas időbeosztásban

  Munkaidőben, és azon túlIgazodva az Ön igényeihez

  Kedvezményes árakkal

  Akár néhány főtől9.900 HuF-tól
  Nagyobb csoport eseténKedvezmény a listaárhoz képest