Egészségügyi rendezvénybiztosítás

Vállaljuk rendezvények, sportesemények, családi napok egészségügyi biztosítását a törvényben előírt feltételeknek megfelelően.


Az 5/2006. (II:7) EüM rendelet 2.számú melléklete szabályozza a rendezvények biztosítását. A rendezvény biztosításának különböző szintjei vannak, melyek közül cégünk a következő biztosítási formát nyújtja:

Kisebb létszámú, 1000 fő alatti rendezvény esetén rendezvénybiztosítás akkor szükséges, ha a rendezvényt kifejezetten betegek vagy időskorúak számára szervezik, illetve jogszabály az esemény, sportesemény jellegére tekintettel azt kötelezően előírja.
Az ún. “gyalogőrség“, a rendezvény egészségügyi biztosításának azon formája, amelynél a rendezvény résztvevőinek egészségügyi biztosítása mentőgépjármű igénybevétele nélkül történik. Az egészségügyi ellátás gyalogőrséggel csak épületben vagy kis területre korlátozott szabadtéren szervezett rendezvényen biztosítható, amennyiben a rendezvényen résztvevők száma 1001 főnél kevesebb.
Nagyobb, 1000 fő feletti rendezvény esetén esetkocsi szükséges, szakorvos/mentőtiszt, mentőápoló, gépkocsivezető részvételével és kiemelt sürgősségi és mentéstechnikai felszereléssel együttesen.

Ajánlatkérés

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefonszám

  Üzenet

  Törvényben előírt feltételekkel

  1.000 fő alatt"gyalogőrséggel"
  1.000 fő felettesetkocsi mentőápolóval, kiemelt sürgősségi és mentéstechnikai felszereléssel

  Kedvezményes árakkal

  1.000 fő alatt20 000 HuF/órától létszámtól függően
  1.000 fő felett30 000 HuF/órától